CATEGORIËN

Parfumhuis | Pure ParfumParfumhuis | Pure Royal ParfumParfumhuis | Intense ParfumParfumhuis | Pheromone ParfumParfumhuis | Utique Parfum
  

De verschillende parfum soorten:

PURE & PURE ROYAL

Federico Mahora Parfums zijn verkrijgbaar als een ‘Classic‘ geur en een ‘Luxe‘ geur. Een PURE geur zit in een standaard flesje van gerecylced glas en een Pure Royal geur zit in de wat luxer flesje, eveneens van gerecycled glas.


INTENSE

Standaard wordt een geur geleverd als een eau de parfum (heren) of een parfum (dames). Deze geur bevat dan 14-16% (heren) tot 20-21% (dames) geurconcentraat. Sinds enige tijd heeft Federico Mahora voor mensen die bv veel transpireren de geuren een Intense variant op de markt gebracht. Deze geur is iets duurder dan de ‘classic’ variant maar de geur is hetzelfde. Het verschil is het percentage parfumconcentraat. Dat is bij een Intense-geur bij heren 24% en bij dames 30%! Parfums met deze hoge concentraties zijn niet in de winkels te koop, alleen bij de FM Group. Bij sommige mensen blijft geen enkele geur hangen. Dit kan gebeuren en de oorzaak ligt vaak aan het huidtype. Een intense-geur kan dan nog wel eens uitkomst bieden. Bent u gewend om normaal de (eau de) parfum te gebruiken en deze geur blijft goed en lang bij u hangen, kijk dan uit met de Intense-variant! Deze variant is echt veel sterker en “overdaad schaadt“, ook bij parfum.De Intense-variant herkent u aan de afwijkende verpakking en het iets afwijkend opschrift op het flesje. Deze Intense variant is iets duurder.
 

PHEROMONE

Een parfum waarmee jij mannen lokt... Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, vind je ook niet? Toch hebben wij die ‘lokparfum’ voor je: de FM Parfum PHEROMONE. Onze pheromonen parfum zorgt dat jij onbewust wordt beïnvloed door de geur, je zal je sexy voelen! Wanneer je wat parfum sprayt achter jouw oren, geeft dit de lokstoffen af naar jouw omgeving. Pheromonen zijn niet goedkoop en het is zeer exclusief. Één spray van deze parfum is al voldoende om een goede geur af te geven. Let dus op dat je vooral achter de oren wat spray doet.
In het kort: *Lokparfum *Zeer exclusief *Onbewust voel jij je sexy *Pheromonen in parfum leidt tot intiem contact met mannen *100 ml, genoeg voor een jaar.
Wat doet de Pheromonen parfum?
In onze neusholte zit een heel erg klein orgaantje, genaamd Het Orgaan van Jacobson. Dit orgaan is bedoeld voor het oppikken van bepaalde geuren en deze worden daarna doorgestuurd naar de hersenen. Dit gebeurt allemaal onbewust, oftewel; je bent er niet actief mee bezig. Er is veel onderzoek geweest naar pheromonen, zo bleek onder andere in een onderzoek dat wanneer vrouwen vers mannelijk zweet ruiken, hun opwinding zal stijgen. En het onderzoek ging verder… Want uiteindelijk is er op een universiteit in Amerika bewezen dat synthetische pheromonen in parfum leidt tot intiem contact met de mannen.
 

UTIQUE

Utique is een nieuwe naam in de wereld van luxe parfums en cosmetica gerankschikt als een boeket van zintuiglijke variaties. Gemaakt om ons bestaan te beïnvloeden door een vleugje luxe toe te voegen aan onze alledaagse momenten. Om het leven vol passie te maken. Utique is uitmuntendheid, voor diegene die willen ontsnappen in een wereld van klasse en subtiliteit.

FM Parfumlijst ontvangen?

 
DE WERELD VAN PARFUM - GEURNOTEN

Parfumhuis | Geurnoten

  

Parfumhuis | Nieuwsbrief

 

 

 

© 2020 - 2024 Parfumhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel