BETAALMETHODEN

Via iDEAL
Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct via je eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig, gemakkelijk en gratis. Ideal is de meest populaire betaalmethode in Nederland. Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Via Credit Card 
Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct met jouw creditcard (Mastercard, Visa of andere Creditcard). Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Via PayPal 
Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct met jouw PayPal account. Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Via Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Via Overboeking
Indien je kiest voor overboeking dien je het aankoopbedrag handmatig aan ons over te maken. Kies je voor deze optie dan ontvang je direct alle benodigde gegevens om jouw order volledig af te kunnen handelen. Je ontvangt deze gegevens naast jouw orderbevestiging nog een keer van ons per e-mail. Het betalingskenmerk in deze e-mail moet overgenomen worden bij betaling anders kan je betaling niet gematcht worden aan de juiste bestelling. Jouw bestelling zal vervolgens aan je worden verstuurd als de betaling op onze rekening is bijgeboekt. Een handmatige overboeking kan tot 2 werkdagen duren voordat het op onze rekening is bijgeschreven. Je bestelling wordt in behandeling genomen na ontvangst van betaling.

Via Betaalverzoek (bij verzendoptie "Afhalen")
Indien je hebt gekozen om je bestelling zelf af te halen, is het mogelijk ter plaatse te betalen middels een betaalverzoek. Parfumhuis stuurt je een betaallink via e-mail, sms of WhatsApp, die de betaling "bij akkoord" direct verwerkt.


 

© 2020 - 2024 Parfumhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel