Standaard wordt een geur geleverd als een eau de parfum (heren) of een parfum (dames). Deze geur bevat dan 14-16% (heren) tot 20-21% (dames) geurconcentraat. Sinds enige tijd heeft Federico Mahora voor mensen die bv veel transpireren de geuren een Intense variant op de markt gebracht. Deze geur is iets duurder dan de ‘classic’ variant maar de geur is hetzelfde. Het verschil is het percentage parfumconcentraat. Dat is bij een Intense-geur bij heren 24% en bij dames 30%! Parfums met deze hoge concentraties zijn niet in de winkels te koop, alleen bij de FM Group.

Bij sommige mensen blijft geen enkele geur hangen. Dit kan gebeuren en de oorzaak ligt vaak aan het huidtype. Een intense-geur kan dan nog wel eens uitkomst bieden. Bent u gewend om normaal de (eau de) parfum te gebruiken en deze geur blijft goed en lang bij u hangen, kijk dan uit met de Intense-variant! Deze variant is echt veel sterker en “overdaad schaadt“, ook bij parfum.De Intense-variant herkent u aan de afwijkende verpakking en het iets afwijkend opschrift op het flesje. Deze Intense variant is iets duurder.
Al onze geuren zijn geïnspireerd door de beste parfums van bekende designers. Weet je niet goed welk FM nummer je wilt bestellen, kun je hier hieronder informatie opvragen.  

© 2020 - 2024 Parfumhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel