Privacybeleid Parfumhuis

Parfumhuis respecteert en beschermt de privacy van de gebruikers van www.mesetoiles.nl. Wanneer je onze Website bezoekt, verzamelen wij verschillende gegevens waarmee wij je een optimale dienstverlening willen bieden. In dit privacybeleid leggen wij je uit welke gegevens wij verzamelen en wat wij met deze gegevens doen.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?
Wanneer je gebruik maakt van de Website, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je verzamelen:

  • naam, adres, emailadres en betaalmethode (plaatsen van een bestelling via de Website);
  • Je persoonlijke voorkeuren (optioneel);
  • emailadres (aanmelden voor onze nieuwsbrief);
  • IP-adres, browsersoftware, besturingssysteem en de tijd en datum waarop de Website wordt bezocht door middel van cookies; en
  • overige persoonsgegevens die je per mail of via het contactformulier aan ons verstrekt.

Voor welke doeleinden verwerken wij je persoonsgegevens?
Wij kunnen je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden verwerken:

  • Uitvoeren van je geplaatste bestellingen en je te voorzien van informatie over de status van je bestelling.
  • Informeren over onze producten, indien je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kun je je altijd uitschrijven door op de knop afmelden te klikken onder aan iedere nieuwsbrief.
  • Voor marktonderzoek en om gebruikersgedrag van de Website statistisch te analyseren.
  • Voor het afhandelen van klachten en geschillen en het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

Met wie delen wij je persoonsgegevens?
Ons uitgangspunt is dat wij je persoonsgegevens niet met derden delen, tenzij wij hier een goede reden voor hebben. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om je persoonsgegevens met derden te delen, bijvoorbeeld voor het afhandelen van bestellingen of het verzenden van nieuwsbrieven. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens sluiten wij bewerkersovereenkomsten met derden die wij inschakelen. Verder kunnen wij je persoonsgegevens aan derden verstrekken om te voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of ander dwangbevel.

Hoe beveiligen wij je persoonsgegevens?
In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen. Wij slaan de persoonsgegevens die wij verwerken op in een veilige database die wordt beschermd door technische toegangscontroles. Daarnaast bewaren wij jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Jouw rechten
Je kunt een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens. Je kunt een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van je volledige naam - bij ons indienen per email aan info@mesetoiles.nl. Wij nemen binnen vier weken na ontvangst van een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens contact met je op.

Cookies
Wij maken op de Website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat met pagina’s van de Website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Onze cookies hebben verschillende functies. Op de Website maken wij gebruik van onderstaande cookies:

Cookies
Tracking cookies
Hierdoor kunnen wij een profiel van je online gedrag opbouwen, dit profiel wordt gebruikt om je relevante advertenties aan te bieden. Je profiel is niet gekoppeld aan je verzamelde persoonlijke gegevens.
Functionele cookies
Hierdoor kan je gemakkelijk inloggen op de website omdat je instellingen en voorkeuren worden onthouden.
Google Analytics
Hierdoor kunnen wij het bezoekersgedrag analyseren en in kaart brengen. Google kan de verkregen informatie aan derden verschaffen maar deze informatie is zo veel mogelijk geanonimiseerd en uw IP-adres wordt bijvoorbeeld niet meegegeven.
Je kunt het gebruik van cookies uitschakelen via de instellingen van je browser. Let op, het uitschakelen van cookies kan ertoe leiden dat sommige functies van de Website niet goed functioneren. De al opgeslagen cookies kun je zelf van je computer verwijderen.

Meer informatie of vragen?
Wij behouden ons het recht voor ons privacybeleid aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons privacybeleid? Stuur dan een email naar info@parfumhuis.com

Laatst gewijzigd 1 augustus 2020

© 2020 Parfumhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.